Worden je verhuisplannen concreet? Dan helpen wij je met onafhankelijk advies. Dat betekent dat we uit alle aanbieders altijd het beste hypotheekaanbod voor je selecteren. Een aanbod dat helemaal bij je persoonlijke woonwensen past. Zo weet je precies hoeveel je kunt lenen, wat dat voor je maandlast betekent, welke energiebesparende maatregelen je kunt financieren, maar ook welke verzekeringen nodig en onnodig zijn. Een duidelijk verhaal dus.

Vrijstelling overdrachtsbelasting

Ben je tussen de 18 en 35 jaar en koop je je eerste woning? Dan betaal je vanaf 1 januari 2021 geen overdrachtsbelasting bij aankoop van een woning. Dat scheelt je 2% in de aankoopprijs. Zo verbetert de positie van starters op de woningmarkt.

Duurzaam maken?

De aankoop van een woning is een goed moment om ook na te denken over verduurzaming van je woning zoals bijvoorbeeld zonnepanelen of dakisolatie. Een duurzaam huis kan voordelig uitpakken voor je maandlasten, de waarde van je woning, het wooncomfort en voor het klimaat! Er zijn extra financiering mogelijkheden voor energie besparende maatregelen. Je mag dan maximaal tot 106% van je woningwaarde lenen.

Meer over de Nationale Hypotheek Garantie
www.nhg.nl

Meer over de Starterslening
www.svn.nl